Sherida Spitse tevreden: "Daar zijn wij uitstekend doorheen gekomen"

Sherida Spitse
Sherida Spitse Foto: © Pro Shots

Sherida Spitse kijkt met tevredenheid terug op de voorbije wedstrijden van Ajax. De Amsterdammers versloegen zowel SC Heerenveen (4-0) als PEC Zwolle (3-0). Na de interlandperiode staat de topper tegen PSV voor de deur.

"Daar hebben wij heel zakelijk gevoetbald", kijkt Spitse terug op de inhaalwedstrijd met SC Heerenveen. "Het was voor ons een belangrijke week in de strijd bovenin en daar zijn wij dus uitstekend doorheen gekomen. We gaan nu een interlandperiode in en dan volgt weer een inhaalwedstrijd, die tegen PSV. Vervolgens begint de derde ronde als slotstuk van de competitie. Het zou mooi zijn als wij als koploper die ronde ingaan."

Ook tegen PEC Zwolle speelde Ajax scherp en werd er met 3-0 gewonnen. Spitse was na afloop dan ook tevreden over de wedstrijd. ",,We hebben het in verleden moeilijker gehad tegen PEC, maar vanavond ging het perfect. Het was van onze kant een hele sterke partij. De tweede overwinning binnen een week.

"We speelden op een gegeven moment met een heel jong elftal en dan zie je dat ook deze jonge meiden zich prima staande kunnen houden. Dat moet ons een goed gevoel geven en veel zelfvertrouwen schenken richting PSV."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand