Sherida Spitse over titelkansen: "Was er helemaal niet mee bezig"

Sherida Spitse in de Johan Cruijff ArenA
Sherida Spitse in de Johan Cruijff ArenA Foto: © Orange Pictures

Ajax is nog steeds verwikkeld in een harde titelstrijd met FC Twente. Nadat de Klassieker gelijkgespeeld werd, leken de kansen vervlogen. Totdat ook FC Twente punten verspeelde.

"Het resultaat zijn we uiteraard niet blij mee", zegt Sherida Spitse op de clubsite over de wedstrijd tegen Feyenoord. Het was een bijzondere wedstrijd die in een volle Johan Cruijff ArenA gespeeld mocht worden. "Maar alles eromheen, met het publiek, de sfeer, dat nemen we mee. Dat willen we graag meer."

FC Twente verloor dat weekend verassend van Fortuna Sittard. "Ik was er helemaal niet mee bezig, maar toen kreeg ik appjes", vertelt Spitse. "Toen zat ik weer helemaal in het voetbal. Dat is wel weer mooi. We hebben alles in eigen hand. Er is weer een kans die we moeten aangrijpen, dat begon tegen Excelsior al. Je speelt elke week een finale. Zondag is weer zo'n partij."

Zondag speelt Ajax om 12:15 thuis tegen VV Alkmaar. Een wedstrijd die gewonnen moet worden, willen ze de titel in eigen hand houden. "We moeten volle bak. Dat valt en staat met hard werken. Dat mogen we zondag weer doen."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand