Shanice van de Sanden werd drie keer 'afgewezen' door vriendin

Shanice van de Sanden reisde met de OranjeLeeuwinnen af naar Australië voor het WK, maar keert terug naar Nederland. De rappe aanvalster stond stand-by, maar voor het WK viel er geen speelster meer af bij Nederland.

RTL Boulevard-verslaggever Marleen van Oortmarssen bezocht haar voor het WK in Zeist en wilde graag meer weten van dertigjarige Van de Sanden. Zo vertelt de international uitgebreid over haar vriendin Tatjana Jempormiasse. "Ze is echt de ware voor mij", zegt Van de Sanden. "We zijn nu bijna vier jaar samen."

Van de Sanden deed veel moeite om een koppel te worden. "Ik heb haar versierd", bekent ze. "Ik was uit met mijn schoonzusje en toen kwam zij met haar zussen binnenlopen in de Chin Chin in Amsterdam. Toen zei ik tegen m'n schoonzusje: Dat wordt mijn vriendin. Toen ging ik achter haar dansen en zij danste ook mee. Ik heb nog wel drie keer gevraagd of ze met mij op date wilde en elke keer had ze een smoes dat ze niet kon. Bij de vierde keer dacht ik: Ik ga het nog één keer vragen. Toen heb ik haar op 22 december 2019 meegenomen naar Het Winterparadijs."

De Oranje-international gaat daarna in op haar toekomstplannen met haar vriendin. "Trouwen hoef van mij niet per se, maar misschien dat ik haar toch ooit ten huwelijk vraag. We wonen eigenlijk al samen en zijn gelukkig. We willen samen herinneren maken", aldus Van de Sanden, wiens vriendin zwanger is van hun eerste kindje.

Lees meer:
0 reacties