Shanice van de Sanden onthult bijzondere naam van dochtertje

Shanice van de Sanden
Shanice van de Sanden Foto: © BSR Agency

Dat Shanice van de Sanden eind vorige maand moeder is geworden, was al geen geheim meer. De aanvalster hield de naam van haar dochtertje nog wel even privé, maar brengt daar nu verandering in.

Via Instagram plaatst ze een foto van de kleine spruit, met daarbij de tekst: Haló Blu van de Sanden. Mijn wereld!". Daarmee maakt Van de Sanden dus de volledige naam van haar dochtertje bekend. Matt Beard, de coach van Liverpool, maakte als eerste bekend dat Van de Sanden moeder was geworden. Een week later bevestigde de OranjeLeeuwin dat nieuws. "Het is een perfecte dag. Het juichen was natuurlijk voor mijn dochtertje bedoeld. Ik kan niet gelukkiger zijn dan vandaag", zei ze nadat ze had gescoord tegen Brighton & Hove Albion (4-0 zege).

Vervolgens mocht Van de Sanden zich melden bij Oranje, waar ze uiteraard volop felicitaties kreeg. Ook ontving ze een Oranje-tenue voor haar dochtertje, waarbij Van de Sanden al wel vertelde dat zij de naam Haló had gekregen. Nu is dus ook de tweede naam bekendgemaakt.

Lees meer:
0 reacties