Van de Sanden straalt: "Trots dat ons kind Van de Sanden gaat heten"

Shanice van de Sanden bij de OranjeLeeuwinnen
Shanice van de Sanden bij de OranjeLeeuwinnen Foto: © Pro Shots

Shanice van de Sanden straalt weer. De aanvalster heeft een lastige periode achter de rug, maar het leven lacht haar weer toe. De speelster van Liverpool verwacht daarnaast met haar vriendin een kindje.

"Als alles goed loopt dan is het leven als voetballer prachtig, maar als de wereld opeens negatief naar je kijkt komt dat hard aan", is Van de Sanden openhartig in gesprek met het NRC. "Zeker voor iemand die zoals ik altijd positief naar anderen is. Ik kon moeilijk begrijpen waarom mensen soms zo naar kunnen doen. Ik heb hulp gezocht en heb leren inzien dat sommigen van me houden en anderen me niks vinden."

"Maar ik ben wel de Shanice van de Sanden die ik zelf wil zijn. Een blij mens dat veel lach", geeft ze aan. Van de Sanden gelooft dat alles in haar leven met een reden gebeurt: "Na het overlijden van mijn vader en mijn schoonvader, raakte mijn vriendin zwanger. Met die kleine op komst kijk ik opeens toch weer anders tegen het leven aan", vertelt de aanvalster.

Ze is helemaal klaar om moeder te worden: "Ik heb heel veel liefde te geven", aldus Van de Sanden. "Ons kind zal een mix zijn van Nederlands, Surinaams en Moluks bloed. Een echte wereldburger. Ik hoop dat hij of zij in zichzelf gaat geloven en altijd klaar zal staan om anderen te helpen. Dat vind ik belangrijk. Ik ben er trots op dat ons kind Van de Sanden zal gaan heten. De achternaam van mijn moeder."

Lees meer:
0 reacties