"Seizoenkaarthouders FC Twente hebben die middag gratis toegang"

Supporter vrouw
Supporter vrouw

FC Twente staat na vijf competitiewedstrijden op een vierde plek in de Eredivisie en de ploeg van trainer Robert de Pauw gaat zondagmiddag op bezoek bij ADO Den Haag. Algemeen directeur Jan-Willem Brüggenwirth hoopt dan ook op een overwinning.

"In de eerste weken van het nieuwe seizoen zijn de verschillen bovenaan de ranglijst niet groot, dus FC Twente Vrouwen zal de aansluiting met de bovenste teams willen behouden. Een goed resultaat tegen ADO is daarvoor nodig", schrijft hij in zijn wekelijkse nieuwsbrief op de clubsite van FC Twente.

"Daphne van Domselaar, Renate Jansen, Kerstin Casparij, Caitlin Dijkstra en Kika van Es zijn opgeroepen voor de komende WK-kwalificatieduels van Oranje, daarmee is FC Twente Vrouwen hofleverancier van Oranje Leeuwinnen. Fenna Kalma en Marisa Olislagers behoren tot de selectie van Jong Oranje Leeuwinnen", vervolgt Brüggenwirth trots.

"Afgelopen week maakten we bekend dat de thuiswedstrijden van FC Twente Vrouwen tegen Ajax en PSV in De Grolsch Veste worden gespeeld", blikt hij terug. "Zondag 14 november komt Ajax naar Enschede. Seizoenkaarthouders hebben die middag gratis toegang en voor de jeugdige voetballers uit de regio hebben we een speciale actie", aldus Brüggenwirth.

"Rondom de wedstrijd worden er diverse activiteiten voor jong en oud georganiseerd", onthult hij. "We gaan er voor de hele familie een gezellige zondag van maken. Meer informatie volgt begin volgende week, houd daarvoor onze kanalen in de gaten!"

Lees meer:
0 reacties
Agenda
vr 3 dec. 2021, 19:30
Vrouwen Eredivisie
Excelsior Rotterdam W -
-
SC Heerenveen V -
zo 5 dec. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
PSV V -
-
Feyenoord V -
zo 5 dec. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
FC Twente V -
-
ADO Den Haag V -
zo 5 dec. 2021, 12:15
Vrouwen Eredivisie
PEC Zwolle V -
-
VV Alkmaar W -
vr 10 dec. 2021, 19:30
Vrouwen Eredivisie
Feyenoord V -
-
PEC Zwolle V -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 10 24 20
2 Ajax V 10 15 19
3 Feyenoord V 10 6 19
4 PEC Zwolle V 10 2 14
5 PSV V 9 2 14
Bekijk de hele stand