Scholten: "Van hen wordt na de wedstrijd tegen PSV afscheid genomen"

FC Twente is kampioen van de Azerion Vrouwen Eredivisie
FC Twente is kampioen van de Azerion Vrouwen Eredivisie Foto: © BSR Agency

FC Twente kan vrijdagavond de derde prijs van dit seizoen pakken. Na de Super Cup en het kampioenschap gaat de ploeg uit Enschede vrijdag strijden om de Eredivisie Cup. In de finale wacht PSV.

"Met de Eredivisie Cup, kan FC Twente vanavond na de landstitel en twee periodetitels een nieuwe prijs in dit succesvolle seizoen pakken", staat algemeen directeur Dominique Scholten in zijn nieuwsbrief kort stil bij het duel. Voor FC Twente is het ook direct de laatste wedstrijd van het seizoen.

Dat betekent ook een afscheid voor een flink aantal speelsters. "Nadat eerder bekend was geworden dat Caitlin Dijkstra, Wieke Kaptein, Renate Jansen, Danique Kerkdijk, Fieke Kroese en Anna-Lena Stolze vertrekken bij FC Twente, vervolgen ook Annouk Boshuizen, Marisa Olislagers, Marit Auée en Leonie Doege na dit seizoen hun loopbaan bij een andere club. Van hen wordt vanavond na de wedstrijd tegen PSV op het veld afscheid genomen. Ik bedank allen voor de inzet bij FC Twente en wens hen succes in hun verdere carrière", schrijft Scholten.

Lees meer:
0 reacties