Scholten over vertrekkende captain: "Jarenlang het boegbeeld"

Dominique Scholten op de tribune bij FC Twente
Dominique Scholten op de tribune bij FC Twente Foto: © Pro Shots

FC Twente maakte deze week bekend na dit seizoen afscheid te nemen van Renate Jansen. De captain wil graag een nieuw avontuur aangaan en hoopt op een club uit het buitenland.

In zijn wekelijkse nieuwsbrief staat Dominique Scholten, algemeen directeur bij FC Twente, stil bij het aanstaande vertrek van het boegbeeld. "Na negen jaar het shirt van FC Twente te hebben gedragen en alle prijzen te hebben gewonnen die er in Nederland te winnen zijn, wil zij nog graag een nieuw avontuur aangaan in het buitenland", schrijft hij.

"Renate heeft veel voor FC Twente betekend en is als aanvoerder jarenlang het boegbeeld van het team geweest", benadrukt Scholten. "We zijn Renate dankbaar voor haar lange succesvolle periode bij de club. Komende weken zal zij met het kampioenschap afscheid willen nemen bij FC Twente. Dat zal een heel mooie bekroning zijn."

FC Twente hervat de competitie op zondag 21 april, met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. "In de Domstad kan FC Twente de negende landstitel in haar historie veroveren. Zaterdag 11 mei sluit FC Twente in De Grolsch Veste het seizoen af tegen Telstar. De kaartverkoop voor dat duel is reeds begonnen. Seizoenkaarthouders kunnen een gratis kaart aanvragen", besluit Scholten.

Lees meer:
0 reacties