Scholte wijst: "Wij zijn een van de best verdedigende ploegen"

Het elftal van ADO Den Haag
Het elftal van ADO Den Haag Foto: © Orange Pictures

PEC Zwolle en ADO Den Haag zijn er zaterdag niet in geslaagd om te winnen. In het MAC3PARK Stadion eindigde het duel in de Azerion Vrouwen Eredivisie in 0-0. Ondanks het gelijke spel was Alex Scholte wel tevreden.

"Ik denk dat wij echt een heel behoorlijke wedstrijd hebben gespeeld. Het zit dicht bij elkaar, de nummer nummer zes tegen de nummer vijf", zegt de coach van ADO Den Haag in gesprek met ESPN. "De vorige keer gingen we thuis nog de bietenbrug op toen we tegen Zwolle speelden. Daarin hebben we gezegd: 'we willen echt winnen, maar we mogen 'm niet tegen krijgen.'"

"Dat gaat prima. Maar het eindschot moest vandaag (zaterdag, red.) wel beter", oordeelt Scholte. Hij blijft positief: "Ik heb heel veel vertrouwen in dit elftal. Ik vind dat wij een van de best verdedigende ploegen van de Eredivisie zijn." Alleen FC Twente, Ajax en PSV kregen dit seizoen minder goals tegen dan ADO Den Haag. "Aanvallend moet het echt beter, daar zijn we druk mee aan het werk. Maar ik denk dat we heel stiekem, heel langzaam komen op de plek waar wij willen zijn, best of the rest."

Lees meer:
0 reacties