Scholte hoeft geen 'poespas' voor zijn afscheid: "Schei toch uit"

Alex Scholte
Alex Scholte Foto: © Pro Shots

Alex Scholte coacht zaterdagmiddag zijn laatste wedstrijd bij ADO Den Haag. Daarna begint hij aan een nieuwe uitdaging. Scholten kan de combinatie tussen ADO Den Haag en zijn andere werkgever niet meer maken.

Of hij uitkijkt naar zijn laatste wedstrijd? "Voor mij hoeft al die poespas niet", is Scholte duidelijk in gesprek met het Algemeen Dagblad. "ESPN vroeg aan Stephan (Vos, de andere hoofdtrainer, red.) of hij al een liedje voor me had gezongen. Nou, als hij dat zou hebben gedaan, dan hadden ze twee trainers moeten zoeken. Schei toch uit."

Scholte blikt vol trots terug op zijn periode bij ADO Den Haag. "Ik ben er zeventien jaar bij betrokken geweest. Het was geweldig om met zoveel enthousiaste mensen die dezelfde passie hebben, te mogen werken. Feitelijk doen we in grote lijnen nog steeds hetzelfde zoals Sarina Wiegman het bij ADO heeft opgezet, maar vandaar uit hebben we stappen gemaakt. Dit is wat mij betreft voorlopig de laatste wedstrijd van ADO, maar ik hoop er nog vaak te komen en een kaartje te krijgen om die meiden als hun grootste supporter te kunnen blijven volgen." 

Lees meer:
0 reacties