Schenkel reageert op verhaal Stroot: ''Dat is een bullshit verhaal''

Vrijdagavond stonden FC Twente en Ajax tegenover elkaar. De Tukkers trokken uiteindelijk aan het langste eind en na afloop deed Tommy Stroot een bizarre onthulling.

Volgens de Duitse trainer van FC Twente heeft Ajax afgelopen week een speelster van de ploeg uit Enschede gebeld, om haar te polsen voor een overstap naar Amsterdam. Volgens Ajax-trainer Danny Schenkel is dat een 'bullshit verhaal'.

"Ik vind het jammer dat hij dat voor de camera roept. Ik denk dat hij dan eerst beter informatie bij ons kan inwinnen. Hij kwam net ook verhaal halen. Toen hebben we netjes laten zien dat we helemaal niemand hebben benaderd", reageerde Schenkel bij ESPN.

"Misschien is dat voor hem een verhaal geweest om de boel op scherp te zetten bij Twente. Maar het is niet waar, we hebben helemaal niemand benaderd om volgend seizoen bij ons te komen spelen. Er worden vanuit makelaars wel speelsters aangeboden", geeft de oefenmeester aan.

"Maar wij hebben geen actie richting Twente ondernomen om voor deze wedstrijd nog speelsters richting Amsterdam te krijgen. Dat is een bullshit verhaal", was Schenkel duidelijk.

Lees meer: