SC Heerenveen vindt nieuwe hoofdsponsor: "Verder dan alleen voetbal"

Het logo van SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion
Het logo van SC Heerenveen in het Abe Lenstra Stadion Foto: © BSR Agency

SC Heerenveen heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De Friese club gaat een langdurige samenwerking aan met WOLKOM, onbegrensd Fryslân. WOLKOM is een collectief van Friese ondernemers die een onbegrensd Fryslân voor zich zien, waar alles mogelijk is.

Beide partijen hebben een gemeenschappelijk doel: Fryslân nog beter op de kaart zetten op zowel economisch als maatschappelijk vlak. SC Heerenveen moest op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor na het vertrek van Ausnutria. Die opvolger wordt dus WOLKOM. "We hebben de afgelopen tijd veel met elkaar gesproken. Sytse en de andere initiatiefnemers van WOLKOM zijn niet alleen mensen die Fryslân een warm hart toedragen, maar ook oprecht betrokken zijn bij het wel en wee van SC Heerenveen als voetbalclub. Ik denk dat we hiermee niet alleen de club, maar ook Fryslân verder kunnen helpen. Dit gaat verder dan alleen voetbal en dat past bij onze club", laat Ferry de Haan weten via de clubkanalen. "We kijken ontzettend uit naar de samenwerking met elkaar."

We willen met deze groep ondernemers Fryslân verder versterken. Door te denken in mogelijkheden is alles mogelijk, een onbegrensd Fryslân dus", legt Sytse Bouwer, een van de initiatiefnemers, uit. "Deze club heeft het meest authentieke shirt van Nederland. Het tenue straalt onbegrensd Fryslân uit, want SC Heerenveen is een club in een Fries shirt met historie tot ver over de eigen landsgrenzen. WOLKOM, onbegrensd Fryslân past daarom perfect bij SC Heerenveen."

Lees meer:
0 reacties