SC Heerenveen brengt bezoek aan ziekenhuis: "Hartstikke mooi"

Afgelopen week brachten de selecties van SC Heerenveen een bezoek aan het Tsjongerschans ziekenhuis in Heerenveen. Een mooi initiatief wat jaarlijks goed wordt ontvangen. 

"We zijn hier op het jaarlijkse ziekenhuisbezoek, om het eten rond te brengen op de kamers", vertelt Fenna Meijer tegenover de camera van SC Heerenveen TV. "Ik vind het hartstikke mooi dat we dit mogen doen vanuit de club om ook een beetje zichtbaar te worden en wat voor de patiënten te kunnen doen. Je ziet ook dat zij heel erg dankbaar zijn dat we langskomen."

"De patiënten zijn allemaal heel enthousiast", gaat Meijer verder. "En ook de mensen die op de gang lopen, die willen ook even een fotootje maken. De artsen haalden een bordje eten uit de keuken, en die heb ik samen met Thom Haye bij de patiënt langs gebracht."

"Het is erg mooi dat we die samenwerking hebben met de mannen, om ook een geheel te worden. Daar zijn wij dankbaar voor. En ook mooi voor de patiënten dat wij als SC Heerenveen langs kunnen komen. Het zijn niet alleen meer de mannen die heel bekend zijn, maar ook de vrouwen worden steeds bekender. We spelen ook onze wedstrijden in het stadion dus dat is hartstikke mooi", besluit ze. 

Lees meer:
0 reacties