Sanne Koopman geniet van Feyenoord-goal: "Ik was nog wel bang!"

Feyenoord juicht na de goal van Sanne Koopman (rechts)
Feyenoord juicht na de goal van Sanne Koopman (rechts) Foto: © Orange Pictures

Sanne Koopman redde afgelopen weekend een punt voor Feyenoord. De aanvalster maakte de 1-1 tegen ADO Den Haag en stond na afloop voor de camera van ESPN.

"Het werd nog spannend, met die rode kaart. Maar, we zijn goed bij elkaar gebleven en hebben er toch nog een puntje uitgehaald", zei Koopman, weer terug na een blessure. "In de eerste helft hadden we meer balbezit, maar veel te weinig lef in de aanval. We hebben bijna geen kans gecreëerd."

In de tweede helft liep het iets beter bij de Rotterdamse ploeg. "Ondanks de achterstand blijven we met elkaar knokken en uiteindelijk zie je dat je terugkomt tot 1-1. We hebben genoeg veerkracht getoond. Ik ben trots op het team", aldus Koopman, die kon genieten van de assist van Amber Verspaget bij haar treffer. "Goede bal. We hadden het erover dat er heel veel ruimte achter lag."

Koopman promoveerde de bal van Verspaget op fraaie wijze tot een doelpunt. "Ik was wel nog bang, want hij ging nog tegen de lat en ook nog tegen de paal volgens mij. Maar, uiteindelijk zit 'ie er lekker in. Of ik 'm beter in kon schieten? Nou, nee, als 'ie erin zit, zit 'ie erin. Hoe 'ie er dan in gaat, maakt mij niet uit", lacht ze.

Lees meer:
0 reacties