Samenvatting: PSV en ADO Den Haag spelen gelijk na spookdoelpunt

PSV en ADO Den Haag hebben zondagmiddag gelijkgespeeld. Op PSV Campus De Herdgang eindigde het duel in 1-1. Beide doelpunten vielen in de tweede helft.

In Eindhoven was ADO Den Haag in de eerste helft de betere partij. De ploeg van trainer Sjaak Polak maakte het spel, waar PSV slordig was. ADO Den Haag wist echter niet te scoren: de ploeg had moeite met de juiste laatste pass vinden. PSV moest het zelf hebben van fouten van ADO-keepster Barbara Lorsheyd, maar dat leidde niet tot een doelpunt.

Een kwartier voor tijd was het wel raak voor PSV. Een corner van Siri Worm belandde via Lorsheyd en de paal weer in de handen van de doelvrouw. Scheidsrechter Pim Weghors vond dat de bal over de lijn was gegaan en gaf een doelpunt, al had het er alle schijn van dat de bal de lijn niet gepasseerd was.

Uiteindelijk werden de punten alsnog gedeeld. Jaimy Ravensbergen maakte in de 86e minuut de 1-1 en tekende daarmee voor alweer haar vierde doelpunt dit seizoen. Daardoor eindigde het treffen tussen PSV en ADO Den Haag in een gelijkspel.