Samenvatting: FC Barcelona deelt in CL klap uit aan Real Madrid

FC Barcelona heeft dinsdag een grote stap gezet richting de halve finales van de UEFA Women's Champions League. Er werd op bezoek in Madrid met 3-1 gewonnen van rivaal Real Madrid.

De thuisspelende ploeg kwam in de achtste minuut nog wel verrassend op voorsprong. Olga Carmona maakte de 1-0 tegen een zwak FC Barcelona, waar Lieke Martens ontbreekt wegens een blessure. Na de pauze herpakten de Catalanen zich echter.

Dat resulteerde in de 53e minuut in een penalty, die benut werd door Alexia Putellas. In de laatste tien minuten trok FC Barcelona de zege over de streep. Claudia Pina en Putellas scoorden, waardoor er na iets meer dan 90 minuten 1-3 op het scorebord stond. Op 30 maart staat de return op het programma.

De tweede kwartfinale wordt gespeeld in zo goed als uitverkocht Camp Nou.