Samenvatting: Egurrola maakt rentree bij monsterzege Olympique Lyon

Damaris Egurrola heeft afgelopen weekend haar rentree gemaakt bij Olympique Lyon. Dat deed de Nederlandse middenveldster bij een monsterzege op Dijon: 8-0.

Egurrola liep eind oktober een knieblessure op in de UEFA Women's Champions League-wedstrijd tegen Juventus. Het leek in eerste instantie om een ernstige kwetsuur te gaan, maar later bleek het toch mee te vallen.

Tegen Dijon begon Daniëlle van de Donk in de basis en viel Egurrola in de rust in. Toen stond Lyon al met 5-0 voor. Janice Cayman opende al na negen minuten de score, waarna Signe Bruun de 2-0 maakte. Een eigen goal van Madeline Roth betekende de derde Lyon-goal, waarna Salma Bacha en nogmaals Bruun de ruststand op 6-0 bepaalden.

In de tweede helft waren Bruun en Bacha nog een keer trefzeker. Na een uur spelen bepaalde Inès Benyahia de eindstand op 8-0. Voor haar betekende het haar eerste goal in de hoofdmacht van Olympique Lyon.