Roosjen schiet FC Utrecht langs PEC, ADO en Excelsior winnen

Sabrine Ellouzi in het shirt van Excelsior
Sabrine Ellouzi in het shirt van Excelsior Foto: © Orange Pictures

Alle clubs zijn inmiddels volop bezig met de voorbereiding op komend seizoen. Afgelopen dagen stonden er de nodige oefenwedstrijden op het programma.

Zo nam ADO Den Haag het woensdag op tegen OH Leuven. De ploeg van Stephan Vos en Alex Scholte was op het terrein van RKAVV JEKA in Bavel met 3-0 te sterk. Via Daniëlle Noordermeer kwam de residentieclub op voorsprong. Na de extra ingelaste drinkpauze bleef Leuven licht het overwicht houden, maar tot echt grote kansen kwamen zij niet. Uiteindelijk was het de Haagse ploeg die wederom toesloegen. Loonen vond vlak voor rust, via de keepster, het net: 2-0. In de slotminuut werd het nog 3-0, door een goal van Nikki IJzerman.

Excelsior ging vrijdag op bezoek bij AZ. De Rotterdammers bleken daar nog een maatje te groot voor de nieuweling in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Dankzij goals van Sabrine Ellouzi en Wendy Balfoort won de ploeg van trainer Richard Mank met 2-0.

Ook nieuweling FC Utrecht kwam in actie. Op Sportpark Zandeinde wonnen de Domstedelingen met 3-1 van PEC Zwolle. Namens de Utrechtste ploeg was Judith Roosjen driemaal trefzeker. PSV kwam niet tot scoren tegen KRC Genk: 0-0. Fortuna Sittard won met 2-0 van Club YLA.

Lees meer:
0 reacties