Romée Leuchter maakt toptransfer: "Het is een gigantische club"

Sherida Spitse en Romée Leuchter met de TOTO KNVB Beker
Sherida Spitse en Romée Leuchter met de TOTO KNVB Beker Foto: © BSR Agency

Romée Leuchter heeft haar toptransfer te pakken. De 23-jarige Limburgse tekende deze week een contract bij Paris Saint-Germain. In Parijs zette Leuchter haar handtekening onder een contract tot de zomer van 2027.

Afgelopen weekend bracht Leuchter een geheim bezoek aan de Franse hoofdstad. "Ik ben vrijdagavond naar Parijs gevlogen, heb daar overnacht, de volgende ochtend een medische keuring gehad en daarna het contract getekend. Alles was top geregeld. Het was ook een beetje gek om mee te maken, zo overweldigend en mooi als het was", vertelt de spits aan De Telegraaf.

Langzaamaan beseft Leuchter wat voor droomtransfer ze maakt. "Paris Saint-Germain is een gigantische club, ik ben er trots op dat ik voor hen heb mogen tekenen. Ik ben blij, heel erg blij." In de groepsfase van de UEFA Women's Champions League was ze, namens Ajax, nog trefzeker op Parc des Princes. "Een Champions Leagueduel met PSG. We verloren, maar speelden best goed en ik maakte een mooie goal. Scoren tégen PSG, op het allerhoogste podium, is voor mij wel goed geweest", stelt Leuchter.

Lees meer:
0 reacties