Roetgering tekent bij PSV: "Komt perfect samen in deze functie"

Maud Roetgering op sportcampus Het Diekman
Maud Roetgering op sportcampus Het Diekman Foto: © Pro Shots

Maud Roetgering gaat vanaf komende maand aan de slag bij PSV. De voormalig speelster van FC Twente wordt in de nieuwe rol van Technisch Manager mede verantwoordelijk voor het technisch beleid van de vrouwentak.

Dat meldt de Eindhovense club zojuist. Roetgering speelde de afgelopen jaren bij FC Twente en won afgelopen seizoen de Super Cup, TOTO KNVB Beker en Eredivisie Cup met de Tukkers. In juni maakte ze bekend de club te gaan verlaten. "Voetbal is mijn passie en dat zal altijd zo blijven. Voor een nieuwe uitdaging sta ik altijd open", liet de verdedigster destijds weten.

Die nieuwe uitdaging ligt dus in Eindhoven. "Naast het voetbal heb ik altijd geïnvesteerd in mijn maatschappelijke carrière. Afzonderlijk van elkaar heb ik toch allerlei facetten aangetikt, die nu perfect samen komen in deze functie. Ik hoop de komende tijd te kunnen bouwen aan een samenhangend en succesvol team en ben dankbaar dat PSV mij deze kans biedt. Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan", zegt Roetgering op de website van PSV.

Lees meer:
0 reacties