Riley over duel in Philips Stadion: "Hoop dat het volle bak wordt"

Tijdens het Vrouwenvoetbal WKND staat alles in het teken van de Azerion Vrouwen Eredivisie. PSV heeft één van de topaffiches in handen met een thuisduel in het Philips Stadion tegen Feyenoord. Indiah-Paige Riley blikt vooruit op het duel.

"Ik kijk er echt naar uit", vertelt Riley in gesprek met PSV TV. "Ik hoop dat het volle bak wordt hier in het stadion. We willen ons van onze beste kant laten zien. Zeker in dit prachtige stadion, het wordt echt genieten."

Gevraagd naar de tegenstander Feyenoord zegt ze: "Natuurlijk willen we van ze winnen en dat moet nu ook wel kijkend naar de ranglijst en wat we willen bereiken. Het is een belangrijke wedstrijd voor ons." Ze voegt eraan toe: "Daar speelt ook een Nieuw-Zeelandse dat maakt het nog mooier. Een gezonde rivaliteit."

PSV maakt zichtbare stappen en staat momenteel op de derde plaats. "Dat is fijn. Zo richting het einde van het seizoen worden we steeds beter, dus dat is mooi", reflecteert ze, terwijl ze haar vertrouwen uitdrukt in de groei van het team. "We hopen nu door te kunnen bouwen."

"We hebben een goed en jong team. En iedereen is zeer getalenteerd", vervolgt ze, vol trots over haar medespelers. "Dus als we nog meer op elkaar ingespeeld raken dan zijn we niet te stoppen", aldus Riley.

De wedstrijd wordt gespeeld op zondag 24 maart om 14.30 uur.

Lees meer:
0 reacties