Renate Jansen ruikt bloed: "Laten zien dat wij de beste zijn"

Renate Jansen
Renate Jansen Foto: © Orange Pictures

FC Twente won afgelopen zondag met 6-0 van Feyenoord. De ploeg uit Enschede is daarmee nog altijd volop in de race voor de titel. Aanvoerder Renate Jansen is blij met het resultaat, maar weet dat het kampioenschap nog ver weg is.

"Ik denk dat we vandaag als team goed waren. We durfden te voetballen in plaats van gelijk de lange bal naar voren. We hielden de rust dus ik denk uiteindelijk dat het een teamprestatie is geweest", vertelt Jansen in gesprek met ESPN.

"Ik denk dat je als FC Twente zijnde verplicht bent om mee te doen voor de titel", zegt ze over de kampioensstrijd. "Hoe de titelstrijd nu is, zijn we gewoon in de race. Wij bekijken het eigenlijk ieder jaar wedstrijd voor wedstrijd. Nu moeten we gewoon alles winnen tot de laatste wedstrijd."

Voor de wedstrijd tegen Feyenoord roken de Tukkers bloed. "We ruiken altijd bloed. We wilden zeker revanche op woensdag voor onszelf. We weten gewoon hoe goed we zijn. Dat hebben we woensdag niet laten zien. We willen laten zien dat wij de beste zijn", aldus de aanvoerder van FC Twente.

Lees meer:
0 reacties