Renate Jansen duidelijk: "Ben absoluut niet gekomen om af te bouwen"

Renate Jansen is de komende twee seizoenen speelster van PSV. De 33-jarige aanvalster koos verrassend voor de Eindhovense ploeg, nadat ze FC Twente na negen jaar achter zich liet.

Jansen is duidelijk: "Ik ben absoluut niet gekomen om af te bouwen, zeker niet. Ik wil twee mooie jaren hier draaien, mijn carrière goed afsluiten en mijn steentje bijdragen aan de volgende doelen die PSV heeft", zo zegt ze voor de camera's van het clubkanaal. De ervaren aanvalster moet nog even wachten voordat ze kan gaan trainen in Eindhoven.

Jansen speelt namelijk eerst nog twee EK-kwalificatieduels met de OranjeLeeuwinnen. Toch kijkt ze al uit naar haar start bij PSV. "Ik heb zeker zin om hier te beginnen. Natuurlijk is het wel spannend, maar ik heb wel zin om aan de slag te gaan", aldus de Oranje-international, die bij FC Twente enorm veel prijzen wist te winnen. "Ik hoop qua prijzen op dezelfde voet verder te gaan. Dat is waar je voor voetbalt. Je doet het niet om laatste te worden, je doet het echt om prijzen te winnen. Met de groep die er al stond en met aanvullingen, komen we daar nog meer van in de buurt."

Lees meer:
0 reacties