Remijnse eerlijk: "Dat heeft mijn plezier in die fase wel beïnvloed"

Kim Remijnse bij Telstar
Kim Remijnse bij Telstar Foto: © Orange Pictures

Kim Remijnse tekende afgelopen zomer een contract bij Telstar. De 25-jarige verdedigster kwam over van VV Alkmaar, waar na de overgang naar AZ geen plek meer voor haar was.

"Ik kreeg in april te horen dat ze iemand anders op mijn positie wilden. Ze zochten iemand die in en naast het veld verbaal sterk is. Nou, als er iemand altijd aan staat, ben ik het wel", blikt Remijnse terug in gesprek met PZC. het viel haar rauw op het dak: "Dat gaf me een knauw en heeft mijn plezier in die fase wel beïnvloed."

"Maar ik dacht bij mezelf; ik ga dit niet mijn laatste jaar laten zijn, ik wilde niet zo afsluiten. Ik voelde ook aan alles dat ik niet op mijn top was, dat ik me nog verder kan ontwikkelen. Dat hoop ik dus bij Telstar te doen", vertelt ze. Toch had Remijnse ook twijfels, zo is ze eerlijk. "Soms ben ik ook een doemdenker hoor. Ik ben 25 en woon samen met mijn vriend. Dan ga je je dingen afvragen. Is het me nog allemaal wel waard? Wil ik het nog wel? En ga ik het financieel redden?"

"Met dat soort vragen was ik bezig. Mijn vriend, die jeugdtrainer is bij Sparta, zei tegen me dat ik het gewoon nog een jaar moest proberen. Via-via ben ik bij Telstar terechtgekomen. Ik voel me nu meer prof dan ooit", geeft ze aan. In Velsen-Zuid kwam Remijnse in een 'warm bad' terecht. "Telstar is een goede keus geweest."

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Kijk jij ook alweer uit naar het voetbalweekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in en krijg maar liefst vijf GRATIS (!) weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
ADO Den Haag V
14:00
PEC Zwolle V
zo
1/10
FC Twente V
12:15
Feyenoord V
zo
1/10
Utrecht W
12:15
SC Heerenveen V
zo
1/10
Fortuna Sittard W
12:15
Excelsior Rotterdam W
zo
1/10
PSV V
12:15
AZ W
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Fortuna Sittard W 2 4 6
2 Utrecht W 2 3 6
3 PSV V 2 5 4
4 AZ W 2 1 4
5 FC Twente V 1 7 3
6 Ajax V 1 2 3
7 ADO Den Haag V 1 0 1
Bekijk de hele stand