Raaijmakers gaat voor zesde seizoen bij ADO Den Haag: "Een voorbeeld"

Pleun Raaijmakers, Kayra Nelemans en Wiëlle Douma
Pleun Raaijmakers, Kayra Nelemans en Wiëlle Douma Foto: © Pro Shots

Pleun Raaijmakers speelt ook komend seizoen voor ADO Den Haag. De 27-jarige verdedigster, die ook op het middenveld uit de voeten kan, verlengt haar aflopende contract met één jaar.

Raaijmakers kampte met meerdere blessures. Daardoor kwam ze dit seizoen slechts zeven keer in actie in de Azerion Vrouwen Eredivisie. "Ik ben blij dat ik mijn contract heb verlengd bij deze mooie club. Het voelt als thuis en dat is heel belangrijk voor mij. Na een tijdje last te hebben gehad van ongelukkige blessures, ben ik er klaar voor om weer een belangrijk onderdeel van het team te zijn."

"Ik kan niet wachten om weer mooie momenten met het team, de club en de fans te beleven", zegt Raaijmakers op het digitale thuis van de residentieclub. Bij ADO zijn ze uiteraard blij met het langer aanblijven van Raaijmakers. "Pleun haalt iedere dag het beste uit zichzelf en is daarmee ook een voorbeeld voor onze jongere generatie", zegt Annabel Toorenburg, technisch manager.

"Ze weet wat er van haar gevraagd wordt en heeft de juiste instelling. Pleun zal blijven strijden tot het laatste fluitsignaal. De kwaliteiten die zij heeft in combinatie met haar ervaring, maakt dat zij een belangrijke rol zal gaan spelen in de as van ADO Den Haag", verwacht Toorenburg.

Lees meer:
0 reacties