PSV trekt Belgische aanvalster (19) aan: "Ik voel me vereerd"

Lore Jacobs juicht na een goal voor RSC Anderlecht
Lore Jacobs juicht na een goal voor RSC Anderlecht Foto: © BSR Agency

PSV kan komend seizoen beschikken over Lore Jacobs. De 19-jarige aanvalster komt over van het Belgische RSC Anderlecht en tekent in Eindhoven een driejarig contract.

Jacobs werd onlangs landskampioen met RSC Anderlecht, waarbij ze indruk maakte. Dit seizoen was de Belgische aanvalster goed voor zeventien goals en drie assists in 29 gespeelde wedstrijden. In 2023 werd Jacobs uitgeroepen tot Beste Speelster van de Competitie.

"Er zijn in het verleden grote namen van Anderlecht naar PSV gegaan", reageert Jacobs op de website van PSV. "Ik voel me vereerd dat ik nu dezelfde stap maak. Ik wil hier doorgroeien en voor de prijzen gaan. Ik denk dat de Nederlandse competitie een stapje verder is dan de Belgische, dus ik hoop veel te leren en bovenal veel doelpunten te maken."

Volgens Maud Roetgering, technisch manager, is Jacobs een 'getalenteerde Belgische jeugdinternational'. "Ze kan zowel in de spits als op de tien-positie uit de voeten. Ze is heel balvast, doelgericht en heeft overzicht. Daarnaast spreken haar statistieken in de Belgische competitie boekdelen."

Lees meer:
0 reacties