PSV sluit bijzondere deal: "Totaalcontract van enkele miljoenen"

Roeland ten Berge
Roeland ten Berge Foto: © Pro Shots

PSV heeft een nieuwe partner: Crowe Foederer staat vanaf nu op de trainingskleding van de coachingstaf van PSV 1, PSV Vrouwen en Jong PSV. Dat heeft de Eindhovense club bekendgemaakt.

Crowe Foederer heeft zich voor drie jaar aan PSV verbonden en is officieel 'Partner in Progress'. "In dit unieke samenwerkingsverband bundelen PSV en Crowe Foederer hun kennis en ervaring in team- en bedrijfscoaching met als doel: vooruitgang boeken voor teams en organisaties", aldus PSV.

"Crowe en PSV zijn elkaar niet vreemd, want we kennen elkaar al een langere periode. Met de toetreding tot onze sponsorpiramide en een prominente plek op de trainingspakken van de staf, wordt de samenwerking geconcretiseerd. Ze heeft daarbij, als coach van de stafleden van PSV, voor een unieke propositie gekozen", zegt Frans Janssen, commercieel directeur, op de clubwebsite.

Rik Elfrink, clubwatcher namens het Eindhovens Dagblad, weet dat het gaat om een aardige deal. "Met de samenwerking is behoorlijk wat geld gemoeid: het gaat naar verluidt om een totaalcontract van enkele miljoenen", zo schrijft hij. "Commercieel directeur Frans Janssen is namens PSV eindverantwoordelijk voor de deal: Crowe Foederer heeft de bijdrage aan de club aanzienlijk verhoogd. Het gaat logischerwijs - gezien de bedragen in de sponsorpiramide van PSV - om zo'n zes tot zeven ton per jaar."

Lees meer:
0 reacties