Samenvatting: PSV neemt na rust afstand van Excelsior en boekt zege

PSV heeft de uitwedstrijd tegen Excelsior in Rotterdam met 1-3 gewonnen. De Eindhovense ploeg nam na rust uiteindelijk afstand van Excelsior.

Siri Worm opende namens PSV de score en zette na een half uur spelen de 0-1 voorsprong voor PSV op het scorebord. Excelsior deed even later alweer wat terug, want in de 37ste minuut zorgde Aisse Gumbs voor de gelijkmaker. De 1-1 tussenstand was tevens de ruststand.

Na rust was het dan toch PSV die afstand nam van de Rotterdammers. Chimera Ripa zorgde na iets meer dan een uur spelen voor de 1-2 voorsprong voor PSV, terwijl Zera Hulswit de wedstrijd zeven minuten later in het slot gooide. Door de 1-3 overwinning staat PSV weer drie punten voor op Feyenoord en is het op gelijke hoogte gekomen met ADO Den Haag.