Samenvatting: PSV wint na achterstand op bezoek bij VV Alkmaar

PSV heeft vrijdagavond drie punten weten te pakken op bezoek bij VV Alkmaar. In Alkmaar werd het 3-1 voor de Eindhovenaren.

In Alkmaar was het de thuisploeg die al snel op voorsprong kwam. Sanne Koopman opende de score namens de ploeg van trainer Mark de Vries. Lang kon VV Alkmaar echter niet genieten van de voorsprong.

Mandy van den Berg zorgde zeven minuten later voor de gelijkmaker uit een hoekschop, waarna Naomi Pattiwael in de 25e minuut de 2-1 maakte uit een afstandsschot. In de extra tijd stelde PSV de zege veilig. Janneke Verheijen maakte de derde Eindhovense goal.

VV Alkmaar - PSV 1-3 (1-2)
12' 1-0 Koopman
19' 1-1 Van den Berg
24' 1-2 Pattiwael
90+1 1-3 Verheijen

Opstelling VV Alkmaar: Liefting; Smal (86' M. Stoop), N. Stoop, Ruiter, Mol (76' Van der Most)' Robichon (86' Coady), Kruijthof, Koopman; Tuin, Prins (76' Maass) en Hulst (76' Caprino).

Opstelling PSV: Van Veenendaal; Rodriguez, Waldus, Van den Berg, Levels (46' Bross); Van Lunteren; Brugts (83' Verheijen), Thestrup, Van Lunteren; Pattiwael (90' Martina), Biesmans en Kuijpers.