PSV-aanwinst: "Er was interesse van ploegen uit Zweden en Amerika"

Indiah-Paige Riley namens Nieuw-Zeeland
Indiah-Paige Riley namens Nieuw-Zeeland Foto: © Pro Shots

PSV heeft zich versterkt met Indiah-Paige Riley. De 21-jarige aanvalster, die deze zomer met Nieuw-Zeeland actief was op het WK, heeft een contract tot medio 2025 getekend in Eindhoven.

"Ik ben blij om hier te zijn", reageert Riley in haar eerste interview bij PSV TV. "Ik ben super enthousiast, ik kan niet wachten om te beginnen. Ik heb de andere meiden al ontmoet en ben zeer hartelijk ontvangen. Ik kan niet wachten om met ze op het veld te staan", zegt de aanvalster.

Riley merkt dat de faciliteiten bij PSV top zijn: "Daar hoop ik snel gebruik van te kunnen maken. PSV heeft een jong team, ze willen graag aan de slag. We willen PSV aan de top brengen, ik ben blij dat ik daar een onderdeel van mag zijn."

De Nieuw-Zeelandse voerde gesprekken met Sandra Doreleijers, manager vrouwenvoetbal bij PSV, en trainer Roeland ten Berge. "Over de filosofie en de manier waarop ze willen spelen. Het aanvallende spel, daar wil ik onderdeel van uitmaken. Er was ook interesse van ploegen uit Zweden en Amerika, maar PSV past het beste bij mij."

Riley omschrijft zichzelf als een creatieve speelster. "Ik wil de bal graag hebben, één tegen één acties maken en kansen creëren voor mijn teamgenoten. En hopelijk ook scoren. Ik wil steeds beter worden. Na een goed WK met Nieuw-Zeeland wil ik me blijven ontwikkelen en verbeteren op ieder vlak."

Lees meer:
0 reacties