PSG-coach duidelijk: "We willen een geweldige prestatie neerzetten"

Jocelyn Prêcheur
Jocelyn Prêcheur Foto: © BSR Agency

Ajax gaat woensdagavond op bezoek bij Paris Saint-Germain. De club uit Parijs heeft zich goed voorbereid en wil in eigen huis een goede wedstrijd spelen, zo maakt coach Jocelyn Prêcheur duidelijk.

"Vooral in het Parc des Princes. We weten dat dat een stadion is dat Paris Saint-Germain symboliseert. We zijn er blij om er te spelen. Het motiveert ons nog meer om de drie punten te pakken in dit legendarische stadion, voor eigen publiek", zegt Prêcheur op de clubwebsite.

Het is een cruciale wedstrijd, zo weet hij. "We willen een geweldige prestatie neerzetten." Ook Lieke Martens kijkt uit naar het duel in het stadion in Parijs. "We hopen dat we kunnen spelen zoals we in de laatste wedstrijden deden, met vertrouwen en aanvallend spel. Het is voor ons heel belangrijk om in het Parc des Princes te spelen."

De aanvalster gaat verder: "We vinden het geweldig als de supporters er zijn. Zij steunen ons en het geeft ons een ongelooflijk gevoel. Er hangt altijd een ongelooflijke sfeer. Het is echt een groot plezier om in het Parc des Princes te spelen", aldus de Nederlandse.

Lees meer:
0 reacties