Primeur voor NAC Breda: 'Eerste twee speelsters vastgelegd'

Rat Verlegh Stadion
Rat Verlegh Stadion Foto: © BSR Agency

NAC heeft de eerste twee spelers voor het nieuwe seizoen binnen, zo meldt de club op de website. In het Rat Verlegh Stadion werden Fleur Mol en Kim Hendriks verwelkomd. Eerder werd al bekend dat trainer Richard Mank volgend seizoen voor de groep staat.

Fleur Mol is na omzwervingen bij Sparta Rotterdam en Excelsior nu neergestreken bij NAC. “Het is een hele eer om voor NAC te mogen spelen", vertelt ze. "Niet alleen extra bijzonder omdat ik de eerste ben, maar ook omdat ik echt NAC-supporter ben. Normaal sta ik op de B-Side bij de thuiswedstrijden van het eerste. Ik heb ontzettend veel zin om vanaf de zomer te gaan starten bij NAC!”

Kim Hendriks heeft al een hele rij clubs gehad. Terwijl ze uitkwam voor BVV Barendrecht volgde ze het opleidingstraject bij ADO Den Haag. Vervolgens speelde zij vier jaar bij Excelsior Rotterdam alvorens zij naar Feyenoord vertrok. Na twee seizoenen Feyenoord keerde Hendriks terug naar Excelsior en nu zal ze dus het shirt van NAC gaan vertegenwoordigen.

"Drie jaar geleden speelde mijn neef Ramon bij NAC en heb ik gezien wat voor een mooie en grote club het is", vertelt zij. "Toen ik de kans kreeg om voor NAC te komen spelen was de keuze dan ook snel gemaakt. Ik heb ontzettend veel zin om het komende seizoen in dit shirt te mogen spelen!”

Lees meer:
0 reacties