Pot vertelt over FC Twente-transfers: "Zien daar veel potentie in"

Joran Pot
Joran Pot Foto: © Orange Pictures

FC Twente was de voorbije weken al aardig actief op de transfermarkt. De ploeg uit Enschede versterkte zich met onder meer Daniëlle de Jong, Jaimy Ravensbergen en Liz Rijsbergen.

De Jong komt over van PSV. "Daniëlle is een hele goede keepster. Daar zijn we heel blij mee. Liz, volgens mij hebben we dan een van de toppers van, op dit moment, de subtop in huis gehaald. We zien daar heel veel potentie in. Hetzelfde geldt voor Jaimy", vertelt trainer Joran Pot over de transferactiviteiten van de Tukkers.

"Zij heeft het al meerdere jaren laten zien, net zoals Liz bij ADO. We gunnen die meiden een volgende stap, om zich door te ontwikkelen en ook voor de prijzen te gaan spelen. Daarnaast hebben we nog Leonie Vliek van PEC. Daarin zien we heel veel potentie en mogelijkheden voor ons. Ik heb meerdere jaren met haar gewerkt", vervolgt Pot, eerder trainer bij PEC Zwolle.

"Daar zit ongelooflijk veel kwaliteit in. En dan hebben we Fiene Bussman, die van Ajax overkomt, en onze keepersgilde gaat versterken", aldus de trainer. Met de komst van onder meer Ravensbergen en twee keepsters lijkt FC Twente zich voor te sorteren op het vertrek van bijvoorbeeld Daphne van Domselaar en Fenna Kalma. "Binnenkort wordt wel bekend wie de club gaat verlaten, het is niet aan mij om dat nieuws te brengen", is Pot van mening.

Daphne van Domselaar
Van Domselaar gaat FC Twente verlaten en kondigt toptransfer aan Lees ook
Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand