Pot lovend over pupil: "Meer dan terecht dat ze bij Jong Oranje zit"

Joran Pot
Joran Pot Foto: © Orange Pictures

Joran Pot is van mening dat doelvrouw Moon Pondes de potentie heeft om op den duur bij het Nederlands elftal te komen. De trainer van PEC Zwolle ziet dat ze in een goede vorm is. Ook reageert hij op de periodetitel die PEC Zwolle uit de handen glipt.

"Ze is hartstikke goed bezig, ik denk dat er nog meer in zit bij haar", zo begint Pot bij ESPN over Pondes. "Op dit moment vind ik dat ze een hoog niveau en ik vind het niet meer dan terecht dat ze bij Jong Oranje zit. Stand-by bij de nationale selectie, ik denk dat er nog wel meer in zit voor haar."

Na het verlies van PEC Zwolle tegen Ajax lijkt PEC raakt een periodetitel uit zicht. "Helaas is het twee weken geleden al misgegaan wat betreft resultaat en Feyenoord kon over je heen, dat had je niet meer zelf in de hand."

Pot is toch tevreden over de resultaten van zijn ploeg. "Dertien punten, volgens mij is dat een hartstikke mooi aantal na één ronde, dat je iedereen hebt gehad, volgens mij mogen we ongelooflijk trots zijn op wat wij presteren."

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand