Pot duidelijk: "Volgende wedstrijd gaan we opnieuw voor de schaal"

Joran Pot
Joran Pot Foto: © Pro Shots

FC Twente verzuimde zondagmiddag de negende landstitel te pakken. Trainer Joran Pot was na afloop teleurgesteld, maar ook realistisch.

Bij winst op FC Utrecht kon de vlag uit, maar de Tukkers kwamen niet verder dan een last-minute gelijkspel. "Ja, dit is wel een teleurstelling”, erkent Pot na afloop bij Tubantia. "Toch moeten we daar ook overheen kunnen kijken. We zijn wel wat gewend met elkaar en we weten ook dat we goed genoeg zijn. Als het dan vandaag niet lukt, dan moet het maar bij de volgende gelegenheid."

Pot zag zijn ploeg niet goed voor de dag komen, maar is wel tevreden over de momenten van veerkracht. "Ze gingen niet bij pakken neerzitten en wilden echt die 2-2 nog maken", zag de oefenmeester, die zelf niet in paniek raakt. "Dit is gewoon zuur, want je komt hier voor wat anders. Bij de volgende wedstrijd gaan we opnieuw voor de winst en de schaal."

Concurrent Ajax hervat donderdagavond de gestaakte wedstrijd tegen AZ en volgende week woensdag komt de ploeg uit Enschede weer in actie tegen Fortuna Sittard.

Lees meer:
0 reacties