Piqué: "Heb er qua gevoel niet heel lang over na moeten denken"

Naomi Piqué
Naomi Piqué Foto: © Orange Pictures

In navolging van Nina Nijstad heeft PSV de tweede aanwinst voor komend seizoen binnen. De Eindhovenaren hebben zich verzekerd van de diensten van Naomi Piqué.

De 22-jarige verdedigster komt over van Excelsior en heeft bij PSV een tweejarig contract getekend. "Ik zit hier met heel veel blijdschap, ook een klein beetje zenuwachtig. Dat hoort erbij. Ik ben vooral heel blij en trots. Ik voel me vereerd dat ik dat hier heb mogen tekenen", zegt Piqué voor de camera van de clubkanalen.

De Surinaams international heeft niet lang hoeven nadenken over haar stap naar de club uit Eindhoven. "Ik had aan het begin van het seizoen al een beetje van 'ik zou wel stap willen maken, volgend seizoen'. Toen kwam PSV en toen dacht ik al: 'daar zou ik me fijn bij voelen'. Bij het eerste gesprek was het al gelijk goed, mijn gevoel. Ik heb er qua gevoel niet heel lang over na moeten denken."

Als klein meisje droomde Piqué hier al van. "Ik wilde voetballen. Het plezier in het spel staat bij mij voorop. Zolang ik met de bal bezig kon zijn, was ik blij. Ik ben bevoorrecht dat ik dat op het hoogste niveau van Nederland mag doen. Ik wil graag de top van Nederland halen en ik denk dat dit een hele goede stap daarvoor is."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax V 20 52 55
2 FC Twente V 20 75 54
3 Fortuna Sittard W 20 22 36
4 PSV V 20 13 35
5 ADO Den Haag V 20 21 32
6 PEC Zwolle V 20 -11 26
7 Feyenoord V 20 -6 24
Bekijk de hele stand