'Pinguïnpakje' van Wiegman tijdens EK razend populair in Engeland

Sarina Wiegman juicht na het behalen van de Europese titel
Sarina Wiegman juicht na het behalen van de Europese titel Foto: © Pro Shots

Sarina Wiegman won afgelopen weekend met Engeland de Europese titel. De outfit van de winnende bondscoach is nu razend populair in Engeland en in de kranten wordt zelfs al getipt waar je haar 'pinguïnpakje' kunt scoren.

De Britse krant Independent zocht uit waar Wiegman haar outfit vandaan haalde. "Ondanks de recente hittegolf kiest ze telkens een powersuit van M&S van tachtig euro", schrijft het medium.

"Ze combineert het met een wit overhemd en een paar witte sportschoenen van Nike", aldus de krant. Inmiddels trokken al veel mensen naar de winkel om een soortgelijke outfit te scoren.

The Telegraph schakelde zelfs een mode-expert in om toe te lichten waarom de outfit van Wiegman in de smaak valt. "Sarina zorgt voor een nieuwe opleving van de business-casualstijl. Zo onderscheidt ze zich van trainers met een meer atletische look."

"Toch ziet het er niet stijf uit. De broek zit los. Ze draagt sportschoenen. De blazer zit correct over haar schouders. Al met al draagt ze nogal alledaagse, onopvallende kleding. En dat is een statement op zich. Het is eigenlijk genderneutraal. Erg modern", werd er gezegd.

Lees meer:
0 reacties
Stand
# Team GS DS P
1 FC Twente V 24 69 60
2 Ajax V 24 48 54
3 PSV V 24 6 43
4 ADO Den Haag V 24 17 39
5 Feyenoord V 24 -8 35
Bekijk de hele stand