Peeters over Utrecht-nieuweling: "Zij is een welkome versterking"

Het elftal van FC Utrecht
Het elftal van FC Utrecht Foto: © Pro Shots

FC Utrecht speelde afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd tegen KV Mechelen. Het duel werd afgewerkt op het terrein van VV Dongen. En dat was niet zonder reden: het is namelijk de oude club van Marlou Peeters, de manager vrouwenvoetbal van de club uit de Domstad.

"De vraag of wij deze wedstrijd niet ergens in het midden van onze reisafstanden konden spelen, was snel ingevuld. Daarvoor stelde ik de mooie club VV Dongen voor", legt Peeters uit op de website van Dongen.nieuws.nl. Via de Brabantse club maakte de oud-voetbalster de overstap naar Willem II. Met Peeters aan het roer doet FC Utrecht het bij de terugkeer in de Azerion Vrouwen Eredivisie het prima.

"Het uiteindelijke plan is stevig omarmd door directie, Raad van Commissarissen en aandeelhouders", weet Peeters. Zaterdag waren de Domstedelingen met 4-0 te sterk voor KV Mechelen. De goals werden gemaakt door Femke Prins (tweemaal), Dieke van Straten en Sam de Jong. Winteraanwinst Naomi Piqué speelde de tweede helft mee. "Zij is van PSV naar ons gekomen en een welkome versterking in de verdediging", klinkt het tevreden.

Lees meer:
0 reacties