Peddemors tekent bij VfL Wolfsburg: "Dat zal goed voor haar zijn"

Ella Peddemors en Rene Roord
Ella Peddemors en Rene Roord Foto: © FC Twente

Ella Peddemors heeft deze week haar handtekening gezet onder een contract bij VfL Wolfsburg. De Duitse club zal haar komend seizoen verhuren aan FC Twente, de ploeg waar ze de afgelopen jaren al speelde.

In Duitsland zijn ze maar wat blij met de handtekening van Peddemors. "Ella is een zeer getalenteerde en ambitieuze speelster, die zich de afgelopen vijf jaar heeft ontwikkeld tot een topper bij FC Twente. Ik ben ervan overtuigd dat ze nog lang niet klaar is met ontwikkelen", zegt Ralf Kellermann, directeur vrouwenvoetbal bij Die Wölfinnen.

Kellermann is blij dat Peddemors in de toekomst voor VfL Wolfsburg speelt. "Ik ben des te blijer dat Ella heeft besloten in de toekomst naar ons te komen, ongeacht wie in 2025 verantwoordelijk zal zijn als hoofdtrainer. Ik ben ervan overtuigd dat nog een jaar bij FC Twente goed voor haar zal zijn om op hoog niveau – idealiter in de Champions League – verdere ervaring op te doen."

"Met het oog op onze toekomstige samenstelling van de selectie zal ze dan perfect passen in ons eisenprofiel in 2025", denkt hij.

Lees meer:
0 reacties