PEC Zwolle zet vacature uit voor assistent-trainer Jong PEC Zwolle

Het logo van PEC Zwolle
Het logo van PEC Zwolle Foto: © Pro Shots

PEC Zwolle is op zoek naar een assistent-trainer voor de beloftenploeg. Daarnaast zijn de Blauwvingers (dringend) op zoek naar huisvesting en gastgezinnen voor speelsters. Hieronder de vacaturetekst.

Jong PEC Zwolle is het tweede team van PEC Zwolle. Een enthousiaste en gedreven groep speelsters, aan het begin van een topsportcarrière. De leeftijd varieert van 16 t/m 19 jaar en het team speelt in een landelijke competitie. Per seizoen worden 40 tot 50 wedstrijden gespeeld. 

Hierbij gaat het om competitiewedstrijden tegen leeftijdsgenoten van andere eredivisieclubs, bekerwedstrijden tegen regionale jongensteams (JO15) en oefenwedstrijden waarin jongens- of vrouwenteams uit de regio de voornaamste tegenstanders zijn. Maar ook wordt er af en toe een uitstapje over de grens gemaakt.

Wij zijn op zoek naar een voetbaltrainer die komend seizoen ondersteunend kan zijn aan de huidige trainersstaf en minimaal twee ochtenden op het veld kan assisteren (bij voorkeur maandag en vrijdag) en op zaterdag aanwezig kan zijn bij de wedstrijd.

Samen met de trainersstaf ben je verantwoordelijk voor een passend programma. Het is voor ons van belang dat we een optimaal ontwikkelklimaat creëren waarbij we de individuele ontwikkeling proberen te combineren met het ‘leren presteren’ en dat we met elkaar werken aan topsportgedrag en – beleving.

Ben jij een trainer (M/V) die op zoek is naar een stage- of ervaringsplek en voldoe jij aan meerdere van de volgende kenmerken?

       Je bent geschoold voetbaltrainer;

·       Het hebben van een pedagogische en/of didactische achtergrond of het volgen van een opleiding hiertoe;

·       Je bent voorstander van ontwikkelingsgericht opleiden;

·       Je bent leergierig, een verbinder en een teamplayer;

·       Je hebt een (top)sportmentaliteit en wilt altijd tot het beste resultaat komen.

Wat kan je verwachten?

·       Een gedreven en enthousiast team van collega’s;

·       Een dynamische functie, waarbij je jezelf kunt ontwikkelen;

·       Het werken met een gemotiveerde en ambitieuze groep meiden;

·       De mogelijkheid wedstrijden te bezoeken van de mannen en de vrouwen;

·       Een onkostenvergoeding in overleg.

Heb je interesse en ben je minimaal twee ochtenden en de zaterdag beschikbaar, stuur ons dan een email met daarin jouw motivatie en CV naar peczwollevrouwen@peczwolle.nl. Wil je meer weten over deze functie, neem dan contact op met manager vrouwenvoetbal, Mariska Kogelman (06-55894668).

Heb jij andere kwaliteiten die je denkt toe te kunnen voegen aan dit team met talentvolle speelsters? Schroom dan niet om ook dan contact op te nemen.

Daarnaast is PEC Zwolle ook (dringend) op zoek naar huisvesting en gastgezinnen voor onze speelsters. Kun jij helpen of weet jij mensen die hierbij van dienst kunnen zijn? Neem dan ook contact op met Mariska Kogelman via bovenstaande manieren.

Lees meer:
0 reacties