PEC Zwolle verlengt met Walk: "Ik wil me komend jaar graag bewijzen"

Jeva Walk in actie tegen Feyenoord
Jeva Walk in actie tegen Feyenoord Foto: © Pro Shots

PEC Zwolle gaat langer door met Jeva Walk. De 20-jarige speelster heeft haar aflopende contract met één seizoen verlengd en gaat zodoende voor haar vierde seizoen in het blauw-wit.

Walk, van origine een aanvalster maar inmiddels back, kwam afgelopen seizoen vijf keer in actie in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Dat kwam mede door blessures. "Ik ben blij dat mijn contract bij PEC Zwolle met een jaar is verlengd", vertelt Walk op de clubwebsite.

"Ik heb het hier goed naar mijn zin en wil me komend jaar graag bewijzen nadat ik afgelopen seizoen door blessures maar tot vijf wedstrijden kwam. Het team is bovendien hecht, voor een groot deel al een tijd bij elkaar en we hebben allemaal de potentie om onszelf en daarmee de ploeg door te ontwikkelen. Dat maakt het extra fijn om langer te blijven", aldus Walk.

Mariska Kogelman, manager PEC Zwolle, ziet veel potentie in Walk: "Afgelopen seizoen hebben blessures ervoor gezorgd dat Jeva wat minder wedstrijden kon spelen, maar inmiddels is ze weer fit en klaar om zich weer te laten zien. Het voordeel aan Jeva is dat ze heel allround is en op meerdere posities inzetbaar is."

Lees meer:
0 reacties