PEC Zwolle pikt verdedigster op bij Ajax: "Komt op juiste moment"

Een shirt van PEC Zwolle
Een shirt van PEC Zwolle Foto: © Orange Pictures

PEC Zwolle kan komend seizoen beschikken over Zaina Bouzerrade. De verdedigster komt over van Ajax en tekent in Zwolle een eenjarig contract.

De 19-jarige Bouzerrade, die zowel over een Nederlands als Marokkaans paspoort beschikt, speelde in het verleden al voor verschillende Oranje-jeugdelftallen. Afgelopen seizoen kwam de verdedigster, die debuteerde voor Ajax, tot vier optredens.

"Voor mij komt de overstap naar PEC Zwolle op het juiste moment. Het afgelopen seizoen heb ik mijn eerste minuten mogen maken in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en ik merk dat ik nu vooral speeltijd en ritme nodig heb om me te kunnen doorontwikkelen", reageert Bouzerrade.

"Dat kan hier in Zwolle en daarom kijk ik enorm uit naar het nieuwe seizoen", aldus de verdedigster op de website van PEC Zwolle. Mariska Kogelman, operationeel manager van PEC Zwolle, is blij met de komst van Bouzerrade.

"Bouzerrade speelt op de backpositie en is met haar loopvermogen en drive een prima toevoeging aan het team. De afgelopen seizoenen hebben wij laten zien dat we voor jonge, talentvolle speelsters het opstapje kunnen zijn naar een mooie vervolgstap in hun carrière. Het is nu aan Zaina om te laten zien dat ze zich op dit niveau verder kan ontwikkelen als speelster", besluit Kogelman.

Lees meer:
0 reacties