PEC Zwolle pikt oude bekende op bij FC Utrecht: "Voelt goed"

Senne van de Velde speelde eerder al voor PEC Zwolle
Senne van de Velde speelde eerder al voor PEC Zwolle Foto: © BSR Agency

PEC Zwolle heeft Senne van de Velde weer in de armen gesloten. De 18-jarige middenveldster speelde eerder al voor de Blauwvingers, maar koos toen voor een uitstapje naar FC Utrecht. Nu keert ze terug in Zwolle.

Daar tekent Van de Velde een contract tot de zomer van 2026. "Het voelt goed om terug te keren bij PEC Zwolle. Ik heb hier mooie tijden gekend en weet wat ik kan verwachten", vertelt ze op de clubwebsite. "Het jaar in Utrecht is misschien anders uitgepakt dan verwacht, toch ben ik weer een jaar verder in mijn ontwikkeling en neem ik de opgedane ervaring mee."

"Komende zomer hoop ik eerst op het EK actief te zijn, waarna ik bij de selectie kan aansluiten om samen mooie stappen te zetten", aldus de jonge middenveldster. Manager Mariska Kogelman is in haar nopjes met de terugkeer van Van de Velde: "Met Senne halen we een oude bekende terug, die jarenlang in onze jeugdopleiding heeft gezeten en al op jonge leeftijd haar debuut maakte in het eerste elftal. Twee seizoenen terug heeft ze al laten zien van toegevoegde waarde te zijn voor het team."

Kogelman is enthousiast. "Ze is een creatieve middenveldster en heeft als speciale gave dat ze onvoorspelbaar voor de dag kan komen. Uiteraard hoop ik ook dat Senne op het EK aan de slag kan komende zomer en kijk ik uit naar het nieuwe seizoen."

Lees meer:
0 reacties