PEC Zwolle langer door met captain: "Mogen we een boegbeeld noemen"

Kely Pruim (PEC Zwolle) aan de bal tegen PSV
Kely Pruim (PEC Zwolle) aan de bal tegen PSV Foto: © BSR Agency

Kely Pruim blijft PEC Zwolle trouw. De captain maakte in het seizoen 2017/18 haar eerste minuten namens de Blauwvingers en is sinds 2020 niet meer weg te denken uit de basiself. Ze heeft tot medio 2025 bijgetekend.

Mariska Kogelman, manager van PEC, heeft alleen maar mooie woorden over voor Pruim. "Kely mogen we inmiddels gerust een boegbeeld noemen van PEC Zwolle", zegt ze via de clubkanalen. "Vorig seizoen miste Kely zelfs geen minuut en dat is razend knap. Als speelster uit de regio kent ze de club en beschikt ze over het echte PEC-DNA. We zijn heel blij dat Kely zich nog altijd op haar plek voelt in Zwolle en dat ze met haar leiderschapskwaliteiten het team weer een jaar bij de hand neemt."

Pruim is blij dat ze ook komend seizoen in het blauw-wit speelt. "Zoals ik al vaker heb gezegd is PEC Zwolle mijn club en wil ik heel graag ook volgend seizoen van waarde zijn voor de ploeg. Ik vind dat we afgelopen seizoen met elkaar een stap omhoog hebben gemaakt en ben van mening dat er nog veel meer rek in zit. Ik kijk dan ook uit naar het nieuwe seizoen waarin ik weer alles zal geven voor het team en de supporters." 

Lees meer:
0 reacties