PEC Zwolle gaat langer door met keepersduo: "Heel bijzonder"

Inge Tijink bij PEC Zwolle
Inge Tijink bij PEC Zwolle Foto: © Orange Pictures

PEC Zwolle gaat langer door met keepersduo Tess van der Flier en Inge Tijink. Beide doelvrouwen hebben hun contract in Zwolle met één jaar verlengd.

De 25-jarige Van der Flier begon dit seizoen als eerste doelvrouw, maar raakte zwaargeblesseerd. Tijink nam vervolgens het stokje over. "Ik ben blij met het vertrouwen van de club", reageert Van der Flier op de digitale kanalen van PEC. "Aan dit seizoen kwam voor mij abrupt een einde, maar inmiddels ben ik op de weg terug."

"De eerste stappen op het veld zijn gezet en dat is goed bevallen. Samen met de medische staf wordt gekeken wanneer ik weer volledig kan aanhaken, zodat ik volgend seizoen weer belangrijk kan zijn voor het team", aldus Van der Flier.

Ook Tijink is blij met haar nieuwe verbintenis. "Dit seizoen is voor mij heel bijzonder geweest, met natuurlijk mijn debuut als hoogtepunt. Het voelt goed om samen met trainer Marco, Noa en straks ook weer Tess elke dag op het veld te staan. Volgend seizoen zal ik natuurlijk proberen om deze lijn door te trekken."

Lees meer:
0 reacties