Samenvatting: PEC Zwolle en ADO Den Haag komen niet tot scoren

PEC Zwolle en ADO Den Haag zijn er zaterdag niet in geslaagd om te winnen. In het MAC3PARK Stadion eindigde het duel in de Azerion Vrouwen Eredivisie in 0-0.

PEC Zwolle kreeg in eigen huis de eerste kans, waarna aan de andere kant Shanique Dessing dichtbij de 0-1 was. De aanvalster schoot net naast. Namens PEC Zwolle was Zoë Zuidberg nog dichtbij de openingsgoal. Ook die poging ging naast het doel.

Na de pauze leek ADO Den Haag het initiatief te grijpen. Er waren kansen voor Lobke Loonen, Nikki IJzerman en Daniëlle Noordermeer, maar doelpunten vielen er niet. In de slotfase waren de beste mogelijkheden voor de gasten. Aan de andere kant voorkwam Kayra Nelemans een Zwolse kans. Zodoende bleef het bij 0-0.

Opstelling PEC Zwolle: Tijink, Weiman (21' Walk), Pruim, Lindner, Dijsselhof, Kerkhof (46' Te Wierik), Buikema, Van Egmond, Zuidberg (87' Hilhorst), Kroezen (73' Udink), Kemper

Opstelling ADO Den Haag: Lorsheyd, Nelemans, Douma, Noordermeer, Vonk, IJzerman, Van Raay (74' Susanna), Raaijmakers (87' Pijnacker Hordijk), Van Oosten, Loonen, Dessing (90+' Viehoff)

Lees meer:
0 reacties