PEC komt met contractnieuws: "Fit van grote waarde voor iedere ploeg"

Naomi Hilhorst (PEC Zwolle) aan de bal tegen Ajax
Naomi Hilhorst (PEC Zwolle) aan de bal tegen Ajax Foto: © Pro Shots

PEC Zwolle heeft het contract van Naomi Hilhorst verlengd. De 22-jarige aanvalster heeft voor één seizoen bijgetekend en begint zodoende na de zomer aan haar vijfde jaar in het blauw-wit. Dat maakt PEC woensdagmiddag bekend.

Hilhorst moest lang toekijken vanwege twee zware knieblessures. Ondanks de vele tegenslagen toonde de spits veerkracht. "Naomi heeft ook dit jaar weer superhard gerevalideerd om terug fit te worden. Dit is niet altijd makkelijk geweest, maar wij hebben veel waardering voor hoe ze hiermee om is gegaan", zegt manager Mariska Kogelman.

"Een fitte Naomi is van grote waarde voor iedere ploeg", is Kogelman van mening. "Ze is een speelster die veelal vanuit intuïtie die ene beslissende actie of goal kan forceren. We gaan hopelijk nog veel moois van haar zien komend seizoen."

Hilhorst is dankbaar, zo geeft ze aan: "Ik wil allereerst PEC Zwolle bedanken voor de kansen die ze me hebben geboden. Ik ben twee periodes lang geblesseerd geweest, maar de club heeft me niet laten vallen. Dat ik aan het einde van het seizoen weer kon spelen heeft me een enorme boost gegeven. Ik ben heel blij dat ik volgend seizoen een nieuwe kans krijg om te laten zien wat ik kan en hoop het team met goed voetbal en doelpunten te helpen", is de spits ambitieus.

Lees meer:
0 reacties