Ouders Kaptein emotioneel: "Dat moment vergeet ik nooit meer"

Wieke Kaptein werd in maart vorig jaar voor het eerst opgeroepen voor de OranjeLeeuwinnen. Het was een bijzonder moment voor de inmiddels 18-jarige middenveldster en haar familie. Moeder Fiona en vader Nic weten nog goed hoe zij te horen kregen dat hun dochter zich mocht melden bij het 'grote' Oranje.

"Dat was... Dat moment vergeet ik nooit meer. Dat is emotioneel... Dat ze mij belde, ze zegt: 'Mama, je moet komen'. Ze was bij de meiden thuis", blikt Fiona terug in een item van FC Twente TV, terwijl de vader van Kaptein ook emotioneel wordt. "Wij zaten in de auto te gokken waarom we daar naartoe moesten komen. Is er wat aan de hand? Is dit er, is zus er? Joost mag weten wat er allemaal aan de hand kon zijn."

"En toen zaten de andere meiden ons te filmen, toen we aankwamen", weet Fiona nog. "Toen ze vertelde ze dat ze een telefoontje had gehad en dat ze naar het A-team mocht. Voor het eerst. Nou... Echt...", is de moeder van de jonge middenveldster een beetje sprakeloos. "Bijzonder", is de conclusie van Nic.

Lees meer:
0 reacties