OranjeLeeuwinnen spelen EK-kwalificatieduel met Italië in Limburg

De OranjeLeeuwinnen juichen
De OranjeLeeuwinnen juichen Foto: © BSR Agency

De OranjeLeeuwinnen spelen op vrijdag 12 juli de laatste thuiswedstrijd in deze EK-kwalificatiereeks. De ploeg van bondscoach Andries Jonker speelt in Sittard het duel met Italië.

De aftrap in het Fortuna Sittard Stadion is om 20:45 uur. Oranje begon de EK-kwalificatiereeks met een uitwedstrijd tegen Italië. in Cosenza eindigde het duel in 2-0, door goals van Valentina Giacinti en Agnese Bonfantini. Vier dagen later pakten de Leeuwinnen de eerste punten in de jacht op een ticket voor het EK van 2025, door met 1-0 te winnen van Noorwegen.

In de komende interlandperiode wacht het tweeluik met Finland (op 31 mei in Rotterdam en op 4 juni in Tampere), waarna er nog wedstrijden tegen Italië en Noorwegen op het programma staan. Op vrijdag 12 juli is dus het treffen met de Italianen, in Sittard. 

De kaartverkoop gaat dinsdag 28 mei om 12.00 uur van start voor Oranje ClubCardhouders. Zij krijgen 10 procent korting op de prijs van een kaartje. De vrije verkoop begint op donderdag 30 mei om 12.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro.

Lees meer:
0 reacties