Sherida Spitse onthult: "Was niet één iemand die iets anders zei"

Sherida Spitse
Sherida Spitse Foto: © Pro Shots

OranjeLeeuwinnen kunnen vrijdagavond tegen Spanje een ticket voor de Olympische Spelen bemachtigen. Van Andries Jonker hoefde deelname niet per se, maar daar dachten zijn speelsters anders over.

Jonker zou met de drie oudste en drie jongste speelsters gezeten hebben om te praten over de deelname. "Ik weet niet meer met wie dat allemaal was", vertelt Sherida Spitse aan NOS. Iedereen was het er wel meteen over eens dat ze volledig voor de Spelen wilden gaan. "Dat hebben we uitgesproken. Daar was de trainer het ook helemaal mee eens. Nu kunnen we morgen (vrijdag red.) iets heel moois neerzetten."

Volgens Spitse was iedereen het daar unaniem over eens. "Er was niet dat één iemand iets anders zei. Dat is ook wel hoe wij zijn als team. Wij willen daar spelen, wij willen ons laten zien", aldus de aanvoerster. "Een Olympische Spelen is een mooi podium om je als team en individu te laten zien. Het WK is in het voetbal groter, maar de Olympische Spelen zijn ook groot. Met al die andere sporten is dat fantastisch."

Lees meer:
0 reacties